sobota 31. ledna 2015

Trocha bulváru - slavní pletou

Na stránkách Toptexu jsem se dočetla, že plete i Julia Roberts a Cameron Diaz. Nedalo mi to a musela jsem zapátrat, jestli si nevymýšlí. Ono to potěší, když někdo slavný dělá totéž co vy:-)
Na internetu píšou, že obě zmíněné hvězdy opravdu rády pletou, kromě nich také Catherine Zeta Jones, Kristen Stewart, Kate Moss, Scarlett Johansson nebo Dakota Fanning - ta prý upletla hnědo-černou šálu Tomu Cruisovi.
Ještě lepší než psaní jsou fotky. Vypadá to, že pletení je oblíbená činnost, jak si zkrátit čekání při natáčení. Mrkněte na Kristin Davis, Geri Halliwell nebo Katherine Heigl, ta vypadá opravdu profesionálně!



A koho nachytali paparazzi na nákupech (ááááách, to je pohled) - opět Katherine Heigl a na druhé fotce Uma Thurman s Kate Hudson.




Ještě další fotky a na nich Sarah Jessica Parker, Amanda Seyfried (té prý kamarádi kvůli pletařské vášni přezdívají "Babi") a znovu Uma Thurman.




Kouzelné retro - Audrey Hepburn, Sophia Loren, Liz Taylor a Gina Lollobrigida








Mezi muži jednoznačně vede David Arquette. Ten přispěl svým návodem na šálu i do charitativní knihy na podporu výzkumu rakoviny prsu.


A perlička na závěr - takhle plete Ashton Kutcher, alespoň v reklamě teda:-)


Žádné komentáře:

Okomentovat